Juridische Assistentie

We hebben uitstekende contacten met lokale gestorias die u zullen ondersteunen bij de formele aankoop en alle aanverwante zaken die geregeld moeten worden zoals verzekeringen, gemeentelijke belastingen, aanvragen N.I.E. (registratie nummers voor buitenlanders) nummer, aanvragen residencia indien relevant etc.

Huis Bouwen / Verbouwen

De lokale aannemer kan u een nauwkeurig overzicht geven van de bouwkosten op basis van uw wensen en samen met een architect kan uw plan omgezet worden in een bouwtekening. Ook zullen wij samen de benodigde papieren afhandelen ter verkrijging van een bouwvergunning.

Een huis gebouwd door de lokale aannemer zal ‘sleutelklaar’ worden opgeleverd. Wij kunnen het hele bouwproces op de voet volgen en allerlei zaken voor u controleren en vastleggen.

UW HUIS VERBOUWEN?

Dit geldt uiteraard ook indien u een bestaande woning koopt en deze zou willen verbouwen. We begrijpen dat het moeilijk is op afstand alles te regelen en we nemen u deze zorg graag uit handen.

Hypotheek aanvragen

Wij werken samen met een Nederlandstalige Hypotheek adviseur die uw aanvraag voor kan leggen bij diverse grote banken in Spanje. Want met  een goed inzicht in uw financiële mogelijkheden kun je gerichter zoeken én kopen.

Verzekeringen

Een verzekering hebben we allemaal nodig. Onze Engelstalige verzekeringsadviseur biedt  verzekering aan tegen een concurrerende prijs met de beste garanties van een breed scala aan aanbieders op de verzekeringsmarkt.

Wij zijn er om u verder te helpen!
Stel ons uw vraag hieronder en wij antwoorden zo spoedig mogelijk!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.