Makelaar / Carratraca / Immo

In Carratraca staan op dit moment 2 huizen te koop.

scroll naar beneden voor het complete vastgoed aanbod in Carratraca

Huis Kopen Carratraca ? Begin uw zoektocht naar uw ideale woning in Carratraca hieronder!

Op deze pagina staat het het meest recente aanbod van huizen die te koop worden aangeboden in Carratraca. Het vastgoed aanbod komt uit een centrale database waar alle makelaars / Immo in Carratraca bij zijn aangesloten. U heeft slechts 1 makelaar nodig in Carratraca om uw ideale woning te vinden.

Onze Nederlandstalige makelaars & Belgische Immo begeleiden u persoonlijk bij de aankoop van uw villa, finca, appartement of dorpshuis in Carratraca.

Gebruik het zoekformulier hieronder om gerichter uw droomwoning te zoeken in Carratraca. U kunt kiezen uit villas, appartementen, penthouses en fincas. Naast het vastgoed aanbod dat hieronder wordt weergegeven hebben wij tevens huizen in de stille verkoop. Stuur hiervoor een mail naar info@aloramakelaar.be of maak een gratis zoekopdracht aan.
Carratraca Aparthotel

€735,000

!!! Alles in één !!! Restaurant-Bar-Hotel-Woning Een prachtige kans om een compleet bedrijf over te nemen. Op ongeveer 40 ...
9 7 749 m2 100 m2
Carratraca Geschakelde Woning

€99,000

Deze mooie dorpswoning staat in het mooie Spaanse dorp Carratraca, tussen Alora en Ardales. Carratraca is goed bereikbaar vanaf de ...
2 2 69 m2 0 m2

Uw Villa, Appartement of Finca niet gevonden?

Naast het bovenstaande aanbod hebben wij diverse Woningen in de Stille Verkoop. Deze worden om privacy redenen niet op de website getoond. Plaats nu een gratis & geheel vrijblijvend een zoekopdracht en u krijgt per mail een selectie van woningen gestuurd.