Bovenverdieping Appartement MijasEen eersteklas residentiële nieuwbouw project gelegen aan de prachtige Costa del Sol.

Cerrado del Aguila biedt moderne inrichtingen, hoge kwaliteiten en de nabijheid van alle lokale voorzieningen. Naast de open, ruime en hedendaagse architectuur biedt het complex ook tropische tuinen, twee gemeenschappelijke zwembaden, een kinderspeelplaats, een eco-tuin, een thuisbioscoop, een fitnessruimte, een ondergrondse parkeergarage, opslagruimtes en nog veel meer.

Het project start in december 2018 en bij voltooiing zal het een totaal van 112 wooneenheden bieden, te beginnen met prijzen vanaf € 290.000. Als u op zoek bent naar een thuis weg van huis of een nieuw permanent woohhuis met een comfortabele levensstijl - dit is het dan! Een eersteklas residentiële project gelegen aan de prachtige Costa del Sol.

Dit project is gunstig gelegen aan de rand van de kosmopolitische stad Fuengirola, met meer dan 7 km aan stranden. Het biedt uitstekende vervoersverbindingen, waaronder de luchthaven van Malaga, het bus- en treinstation van Fuengirola. Garantie is te allen tijde een hoge mate van toegankelijkheid voor u en uw bezoekers. Lokale voorzieningen, supermarkten, benzinestations, apotheekbanken en een school zijn te vinden binnen enkele meters van dit project. Activiteiten en amusement zijn ook vlakbij, binnen 25 km kunt u kiezen uit 15 verschillende golfbanen! Vijf van hen binnen 10 km met de dichtstbijzijnde op slechts 3 km afstand. Of misschien geeft u de voorkeur aan een bezoek aan de dierentuin, een leuke dag in het waterpark of geniet u van de opwinding van de hippodrome?

CERRADO DEL AGUILA
Biedt eersteklas leven met een hoog niveau van kwaliteit tijdens de ontwikkeling. Zowel binnen- als buitenmateriaal en constructietechnieken zijn zorgvuldig geselecteerd om een ​​maximaal rendement op de investering te bereiken.

Neem contact op voor meer informatie.

Reference:R3235786Price:€ 290,000
Bedroom:3Bathroom:2
Plot Size:0 m2Built Size:104 m2
Print Friendly, PDF & Email