Vrijstaande Villa AloraGelegen op een perceel van 10.000m2 met amandel- en olijfbomen, strekt het huis zich uit tot 85m2 plus terrassen.

De woning is van moderne constructie, die eerder deze eeuw is gebouwd, maar biedt een zeer aangename combinatie van hedendaagse en traditionele kenmerken, waaronder houten gewelfde plafonds en op maat gemaakte houten ramen met ingebouwde luiken.

De woning is geheel gelijkvloers en biedt een zeer ruime open woon/eetkamer/keuken.

De zithoek heeft een open haard en de volledig uitgeruste keuken op maat is van hoge kwaliteit en heeft een royale hoeveelheid kasten.

3 dubbele slaapkamers en 2 badkamers completeren de woonruimte.

De gewelfde hoge plafonds geven de woning een sfeer van licht en ruimte.

De woning heeft ook een glorieus terras dat zich uitstrekt langs de voorzijde van het pand; ideaal voor "Al fresco" dineren of om te genieten van de indrukwekkende zonsondergangen die we het hele jaar door in dit deel van Spanje genieten.

De woning geniet ook van de voordelen van een 8m x 4m privé zwembad en het omliggende zonneterras.

Hoewel dit huis landelijk gelegen is, geniet het ook van de voordelen van de voorzieningen van drinkwater, elektriciteit en hogesnelheidsinternetverbinding.

Een aparte goed gebouwde berging biedt handige extra ruimte.

De huidige eigenaar heeft deze woning met veel succes geëxploiteerd als vakantievilla, maar het zou ook een permanente woning voor een nieuwe eigenaar kunnen zijn.

Reference:R3431911Price:€ 260,000
Bedroom:3Bathroom:2
Plot Size:10000 m2Built Size:85 m2
Print Friendly, PDF & Email