Vrijstaande Villa AloraDit prachtige grote landhuis heeft een benijdenswaardige landelijke ligging op minder dan 5 minuten rijden van Álora.
Het huis strekt zich uit tot ca. 400m2 binnen een perceel van 30.000m2.

De accommodatie is verdeeld over twee niveaus en herbergt vele aantrekkelijke kenmerken, waaronder gewelfde plafonds, balken en een grote open haard in de woonkamer.
De hoofdingang is door middel van een 18e eeuwse kloosterdeur die leidt naar een indrukwekkende hal die een houtkachel heeft en toegang biedt tot de ruime keuken / eetkamer, een 2e formele eetkamer en de woonkamer.
Er is ook een garderobe met toilet bij de hal.

Een tweepersoonsslaapkamer en badkamer completeren de accommodatie op de begane grond.
In totaal biedt de woning 4 slaapkamers, waarvan 3 tweepersoonskamers met eigen faciliteiten, 2 salons, minstreelgalerij, studeerkamer, volledig ingerichte keuken, bijkeuken en eetkamer.

De woning beschikt ook over een speelkamer op de bovenverdieping met een bar en een Amerikaanse biljarttafel.
Het huis ligt in een spectaculaire volgroeide tuin met bomen, struiken en planten en een natuurvijver.
Er zijn vele aantrekkelijke zonnige en schaduwrijke plaatsen en een hoogwaardig gebouwd zwembad.

De woning is volledig omheind en biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto's en geniet van het voordeel van drinkwater, bronwater, elektriciteit en internetaansluiting.
Deze woning biedt echt een zeer indrukwekkende landelijke retraite en is toch op loopafstand van alle voorzieningen van Álora.

Reference:R3403375Price:€ 425,000
Bedroom:4Bathroom:3
Plot Size:30000 m2Built Size:400 m2
Print Friendly, PDF & Email