Tussenverdieping Appartement Torre del MarDit is een prachtig project voor de ontwikkeling van appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers in Torre del Mar (Málaga). Het complex bestaat uit 6 eigentijdse lage gebouwen.

De appartementen hebben een zuid-zuidoost oriëntatie en bieden veel natuurlijk licht dankzij het ontwerp van grote ramen. Het is belangrijk om te benadrukken dat alle huizen een terras hebben met een prachtig uitzicht en een parkeerplaats en opslagruimte in de koopprijs.

Dit aantrekkelijke en particuliere wooncomplex omvat tuinen met inheemse plantensoorten en een zwembad voor volwassenen en een voor kinderen, beide omgeven door een solarium waar u meer dan 300 dagen per jaar kunt genieten van de zon aangeboden door deze enclave in de Costa del Sol Sol. De behuizing garandeert rust en ontspanning die vanuit elke hoek van de urbanisatie kan worden ingeademd.

Dit project wordt gekenmerkt door een stijl die is aangepast aan de natuurlijke omgeving en het terrein, met een elegant en avant-gardistisch ontwerp, waardoor het uitzicht van deze huizen wordt gemaximaliseerd.

Indien u meer informatie wenst neem dan contact met ons op.

Reference:R3083173Price:€ 189,500
Bedroom:2Bathroom:2
Plot Size:0 m2Built Size:82 m2
Print Friendly, PDF & Email