Hotel ToloxDit gevestigde 23 slaapkamer tellend Hostal heeft alle licencies van de Junta de Andalucia toerisme departement en is gelegen in het mooie Andalusische dorp Tolox.
Het gebouw strekt zich uit tot 840 m2 op een perceel van 350 m2.
 
Accommodatie wordt aangeboden op 5 verdiepingen.
 
Op het lagere tuinniveau is er een gastvrije receptie / bar, een ruime eetkamer met een open haard, een proffesionele keuken en een badkamer.
 
De begane grond ligt op straatniveau en herbergt een tweede receptie, 6 slaapkamers die allemaal voorzien zijn van een eigen badkamer / douche.
Nog een extra kamer is er op deze verdieping.
 
Een mooie marmeren betegelde trap leidt naar de eerste verdieping, die 7 slaapkamers heeft die allemaal voorzien zijn van een eigen badkamer / douche.
 
Een verdere trap leidt naar de tweede verdieping, die nog eens 7 slaapkamers heeft, die ook allemsaal een eigen badkamer / doucheruimte hebben.
 
Een verdere trap leidt naar de bovenste verdieping, dat een studio appartement biedt plus een appartement met 1 slaapkamer en een uitgebreid dakterras met een fantastisch uitzicht over Tolox en naar het platteland.
 
Dit bedrijf is goed gevestigd, maar biedt mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.
 
Er is een aangrenzende 320 m2 stedelijke perceel, waarvan een architectenproject klaar is om nog eens 1.500 m2 te bouwen, dat bij de prijs is inbegrepen.
 
Het hostal heeft capaciteit voor 49 gasten en geniet van het hele jaar door bezetting omdat het zich bevindt in een gebied dat toeristen aantrekt die van buitenactiviteiten willen genieten.
 
Het dorp Tolox, slechts 38km binnenland van Marbella, ligt in het centrum van het natuurpark Sierra de las Nieves, aan de voet van de Sierra Blanca en de Sierra Parda.
Het is een prachtige plek waar de belangrijkste kenmerken, naast La Torrecilla Peak (1.919 meter hoog), het oude bos van Spaanse Spar en de Gall Oak Grove zijn.
Een wandeling rond de kronkelende straten van Tolox, met witte huizen en deuren en ramen die overstelpt zijn met bloemen maken het dorp tot een prachtige plek om te verblijven.

Reference:R2947256Price:€ 690,000
Bedroom:23Bathroom:22
Plot Size:670 m2Built Size:840 m2
Print Friendly, PDF & Email