Informatief

TUTORIALS

Frank Rooijakkers hebben we leren kennen via de site ¨Het roer om¨.
In het hele traject vanaf wensen uitwerken en keuzes maken tot en met de informatie voorziening en de aankoop van ons huis hebben we aan hem een goede contactpersoon en makelaar gehad.
Ook na de aankoop heeft hij ons met raad en daad bijgestaan en nog steeds kunnen we met vragen bij hem terecht.
Daarnaast hebben we ook nog een goede vriend en vrienden aan hem en zijn partner overgehouden.
Frank en Betty, bedankt.

Nel en Jeroen

Casa Arroyo de la Montana

Onze droom is altijd al een huis in Spanje te kopen en een B&B te beginnen. We kwamen al een paar jaar in het mooie Andalusië en we zijn echt verliefd geworden op de streek Alora. We waren vastbesloten om hier een huis te kopen. Nu moesten we nog een betrouwbare makelaar vinden. Na een zoektocht op het internet kwam ik bij Alora makelaar. Het sprak me aan deze naam omdat Frank ook Nederlands is en dezelfde overstap gemaakt heeft. Na een aantal leuke huizen gevonden te hebben hebben we met Frank afgesproken om deze huizen te bezichtigen.

Toen we Frank voor het eerst ontmoette was de klik er dat moet je wel hebben als je zo een grote stap gaat maken.

Onze zoektocht naar onze droomplek was begonnen. Na verschillende huizen te hebben bekeken vonden we het toch niet zo makkelijk als we dachten. Gelukkig begreep Frank dat heel goed en hij dacht met ons mee. Na een behoorlijke tijd huizen te hebben bezichtigd bleef Frank geduldig en hadden we nog steeds niet het perfecte huis gevonden. Frank bleef met ons meedenken dat was heel fijn. Toen kwam Frank met een huis en zei deze moeten jullie bekijken, is een prachtig huis. We hebben met frank afgesproken om het huis te bezichtigen en we hadden eindelijk ons droomhuis gevonden met de mogelijkheid voor een B&B. En dan begint het proces om het huis te kopen Frank weet de juiste weg om dit proces goed te laten verlopen.

Mijn mening over Frank als makelaar:
Frank is een hele goede makelaar die naar je wensen luistert maar ook zelf meedenkt en ervoor zorgt dat je met een gerust gevoel zo een grote overstap maakt.

Uit mijn ervaring zou ik bij Alora makelaar een huis kopen. Dan heb je op de juiste manier uw droomhuis onder de Spaanse zon.

John en Tessa

Casa Caminito

Tijdens onze vakantie in 2014 leerden wij Frank en Betty kennen. Wij verbleven enkele dagen in Casa las Olivas, de B&B van Frank en Betty. Tijdens ons verblijf hadden we gesprekken met Frank over het kopen van een huis in Spanje, met de mogelijkheid om hier een B&B van te maken. (hier praken we nml. al jaren over). Al snel had Frank, luisterend naar onze wensen, keuzes en mogelijkheden, informatie voor ons op papier staan en is de bal gaan rollen.

Met het zoeken naar een geschikt pand kwamen we uiteindelijk terecht in El Chorro. Een gehucht die sinds dit jaar echt op de kaart staat i.v.m. (her)opening van de Caminito del Rey. Frank heeft in onze zoektocht naar huizen meerdere keren tijdens gesprekken aangegeven dat de Caminito del Rey een hele grote publiekstrekker wordt. En dat had hij heel goed voorzien. Dit maakte duidelijk dat Frank in de regio veel kennis van zaken heeft. Wat wij als heel fijn hebben ervaren is, dat na de aankoop van het huis, het voor Frank niet klaar was.

Hij bleef ons met raad en daad bij staan na de aankoop van onze woning, en dat is toch heel fijn wanneer je in een “nieuw” land weer helemaal opnieuw moet opstarten. Ook hebben we bij Frank, voor onze B&B, een nieuwe “Yurt” gekocht. Dit is een prachtig bewerkte tent uit Mongolië. Dit heeft Frank ook tot in de puntjes verzorgt, vanaf bestelling tot aan de bezorging voor de deur. Zelfs mee helpen opzetten was geen probleem.

Kijkend naar de hele periode, vanaf aankomst tijdens onze vakantie, tot op de dag van vandaag hebben wij er een heel goed gevoel aan over gehouden. We kunnen de mensen echt aanraden om Frank als makelaar aan te nemen.

Frank en Betty, bedankt.

Jolanda & Frank van

Casa el Chorro

In 2012 besloten wij om het roer om te gooien en naar Spanje te verhuizen, Wij maakten een afspraak met Frank Rooijakkers, makelaar in Alora in Spanje. wij konden telkens maar een week naar Spanje om huizen te bezichtigen, dat was voor Frank geen enkel probleem. Hij zorgde er voor dat wij in die week heel veel huizen konden bezichtigen.
Het klikte direct met Frank en zijn vrouw Betty, wat een aardige mensen, Na een persoonlijk gesprek liet Frank ons diverse huizen zien. zo konden wij goed zien wat wij wel en niet wilden.
Na een paar keer op en neer te hebben gevlogen, en wij de moed al een beetje begonnen te verliezen bleef Frank optimistisch en liet ons een huis zien in een heel andere omgeving en dat was direct liefde op het eerste gezicht, dit was ons droomhuis.
Frank heeft ons goed geholpen met alle verdere afhandelingen. En nu wonen wij hier in Montefrio naar alle tevredenheid.
En het contact met Frank en Betty is nog steeds heel prettig
Voor ons is Alora makelaar is een aanrader.

Jack & Yvonne

Montefrio, Granada

Op het moment dat wij, Wietze & Jolanda, hadden besloten om in Spanje ons leven te willen leven, begon de zoektocht op het internet naar geschikte huizen waar we een B&B zouden kunnen beginnen. Uren, dagen, nachten, zoeken, zoeken. Alle makelaar sites in Andalusië wel gezien.
Keer op keer.
De zoektocht begon eerst in de omgeving van Ronda.
Op pad geweest met een Spaanse makelaar.
Dat was het begin. Stap voor stap kwamen we meer in de richting van Álora.
En daar was een nederlands sprekende makelaar; Frank Rooijakkers van Álora Makelaar!
Al vanaf de eerste ontmoeting voelde het goed.
Elke keer als we naar Spanje gingen, voor vakantie ook, weer huizen bekijken samen met Frank. Hij begreep goed wat we wilden en vooral wat niet.
Uiteindelijk kregen we in juni 2014, toen we net weer terug waren in Nederland, een mailtje van Frank, dat er
iets moois in de verkoop zou komen.
Hij stuurde ons wat foto’s. En ja, daar hadden we wel even een vliegticket voor over.
Dus in juli 2014 weer richting Spanje. En toen we bij het huis aan kwamen hadden we allebei het gevoel; dit is goed! En uiteindelijk is dit het ook geworden.
Dus Frank had het bij het goede eind. Hij voelde goed aan dat dit huis ons huis kon gaan worden.
Het heeft al met al zo’n 2 jaar geduurd, dat lag aan ons, want we konden alleen in onze vakanties
huizen gaan bekijken, maar Frank had veel geduld met ons.
En wat wij vooral heel prettig vonden is de informatie die Frank heeft gegeven. Over van alles en nog wat. Je kan alles vragen en hij weet antwoord en geeft raad.
En nu we sinds mei 2015 hier ook daadwerkelijk zijn neergestreken, kan je nog steeds bij Frank terecht voor advies. Het blijft niet alleen bij een huis verkopen, maar het hele traject naar de koop en vooral ook de nazorg voor zijn klanten is uitermate goed!

Álora Makelaar, Frank, wij waren en zijn nog steeds heel blij dat we jou hebben leren kennen hier in het mooie Andalusië, Spanje.

Alora.

Wietze & Jolanda Jonker

www.casa-al-cerro.nl

Print Friendly, PDF & Email