Bij Alora Real Estate richten we ons ook op vastgoed dat recent gebouwd is en op nieuw vastgoed in aanbouw. Hoewel de weder-verkoopmarkt aan de kust enorm is, geloven we dat nieuwbouwwoningen veel meer waarde en geluk voor onze klanten zullen brengen. Hier zijn 7 bijzonder goede redenen voor.

1. Concurrerende prijzen
Dit kan de meest bekende factor zijn. Het financiële aspect.
Wanneer een woning off-plan wordt gekocht met, wat betekent dat u niet meer ziet dan een perceel, plattegronden, tekeningen en realistische beeldweergave, is de prijs meestal de meest betaalbare die de woning ooit zal hebben. Wanneer de bouw al vergevorderd is en de bakstenen vorm geven aan het gebouw, zal de prijs stijgen. Wanneer het pand volledig is afgewerkt en gloednieuw is, is de prijs meestal meer concurrerend, volgens de marktprijs voor voltooide constructies in het gebied.

2. Moderne architectuur
Gebaseerd op nieuwe en innovatieve technologieën van de bouw, met name het gebruik van glas, staal en gewapend beton; het idee dat de vorm de functie moet volgen (functionalisme); een omarming van het minimalisme en een afwijzing van oude marmer, gele bakstenen en kleine ramen met weinig zonlicht. Er is een nieuwe standaard voor het moderne leven in Zuid-Spanje.

3. Geluidsisolatie
Moderne bouwstandaarden en een uitstekende geluidsisolatie tussen boven- en onderwoning, evenals buren zullen u in staat stellen om privé van uw appartement te genieten zonder het lawaai van de buren, wat normaal gesproken geassocieerd wordt met het wonen in een oudere constructie.
Isolerend glas en dubbele beglazing is ook een belangrijk voordeel dat u zal beschermen tegen lawaai van buitenaf.
Het is verbazingwekkend hoe positief het effect hiervan is op de woonkwaliteit, vooral als u in een vrijstaand huis in uw eigen land woont.

4. Zeezicht en zuidelijke oriëntatie
Het klimaat aan de Costa Del Sol is echt zeldzaam in Europa en het ten volle profiteren van de zonnige kust door het bezit van een woning, die met uitzicht op de zee en het voorrecht om de hele dag van de zon te genieten zijn een belangrijke factor voor onze internationale kopers.

Nieuwbouwwoningen zijn zeer gericht op het internationale publiek en de bouwers zijn zich zeer bewust van dit feit. Daarom zijn de meeste nieuwe constructies gepositioneerd op het zuiden, zuid/west of zuid/oost, en meestal met grote bruikbare terrassen.

In feite is het algemeen bekend dat lokale Spaanse kopers vaak een andere behoefte hebben, zoals het hebben van een appartement, dat is gericht op het noorden of oosten, om de zon te vermijden tijdens de dag, dit is vaak te vinden in de oudere gebouwen aan de kust. Nieuwe ontwikkelingen zijn gemaakt voor internationale klanten die graag tijd doorbrengen in de zon.

5. Lagere kosten voor elektriciteit en verwarming en koeling
Door het toepassen van de nieuwste technieken en isolaties bent u gegarandeerd dat uw nieuwbouw woning beter in optimale temperatuur blijft. Hierdoor hoeft u natuurlijk maar weinig te verwarmen en/of te koelen om het gehele jaar te genieten uw woning.

6. Lage onderhoudskosten en alle grote huishoudelijke apparaten inbegrepen
Er worden nieuwe woningen verkocht inclusief alle luxe die u wenst, waaronder high-end apparatuurmerken, volledig uitgeruste badkamers, inbouwkasten, enz. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is het inrichten en decoreren naar uw persoonlijke smaak.
Daarnaast komt nieuwbouw met een garantie van producenten op dak, ramen, bouw etc.

7. Grote gemeenschappelijke ruimtes
Leven aan de Costa Del Sols betekent leven in de zon. Het grootste deel van uw tijd zal buiten worden doorgebracht en daarom zijn buiten de gemeenschappelijke ruimtes van het grootste belang. Bij de aankoop van een huis, in een nieuwbouwproject, betekent het ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over mooie verzorgde tuinen, gemeenschappelijke ruimtes, de garage, het zwembad en het gedoe om een buitenruimte in uw vakantiehuis te houden. Alles wordt goed verzorgd.

Ontwikkelingen op het gebied van de kosten zijn ontworpen voor kopers, die op zoek zijn naar een gemakkelijke toegang tot geweldige faciliteiten zoals zwembaden, ligbedden, sport en natuur en zelfs conciërge & Home Management diensten.

Wij van Alora Real Estate willen graag uw wensen doorspreken zodat u een juiste beslissing maakt bij uw aankoop van een nieuwbouw woning.

Print Friendly, PDF & Email